Menu
+31 6 28 94 65 28

Over mij

Even voorstellen… ik ben Esther van Rootselaar-van den Oever.

LITUS is de Latijnse vertaling van ‘oever / aan zee / kust’. Mijn meisjesnaam en onze mooie woonplaats komen hierin samen. Ik ben getrouwd met René en moeder van 4 kinderen. Ruim 26 jaar werk ik met plezier bij de Rabobank, maar toch is er altijd die diepe wens geweest om iets totaal anders te gaan doen. Soms hebben dromen een zetje nodig. Een aantal persoonlijke gebeurtenissen hebben me, meer dan eens, doen beseffen hoe belangrijk het is om datgene te doen waar je blij van wordt. Die dingen hebben ertoe geleid dat ik besloot de knoop door te hakken en ervoor te gaan.... Het plan voor LITUS werd ‘geboren’.

In september 2017 ben ik gestart met de opleiding Wellnessmassage bij MSP Opleidingen in Leiden. Deze opleiding heb ik op alle onderdelen succesvol afgerond en daarmee ben ik ACE gediplomeerd en gecertificeerd Wellnessmasseur. In april 2019 behaalde ik vervolgens het diploma Voetreflexmasseur en vanaf mei 2019 mag ik mijzelf ook Lipomassage Practioner noemen. Aanvullende cursussen zoals bijvoorbeeld hotstone massage, aromatherapie, Egyptische massage of cupping massage, zorgen ervoor dat ik u, met een grote verscheidenheid van technieken en handgrepen, kan laten ervaren wat totale ontspanning is en hoe het is om weer goed in uw vel te zitten.

Intussen heb ik een prachtige praktijkruimte aan huis, waarin ik met veel toewijding te werk ga om u het gevoel van pure ontspanning te laten beleven. U kunt bij mij o.a. terecht voor een massage van 30, 45, 60 of 90 minuten (zie hiervoor ook de verschillende behandelingen onder het tabblad Massages). In overleg behandel ik in die tijd de lichaamsdelen waaraan u klachten heeft of die u wenst. Persoonlijke aandacht en respect voor lichaam en geest staan bij mij hoog in het vaandel!