Menu
+31 6 28 94 65 28

Anamnese

Behandelplan en Evaluatie

 

Bij de allereerste afspraak neem ik uitgebreid de tijd om kennis met u te maken. Daarbij is het belangrijk dat ik, door veel vragen aan u te stellen, uw persoonlijke situatie en eventuele klachten in kaart breng. Er kunnen namelijk indicaties zijn waarbij ik met de behandeling rekening moet houden. Na het gesprek stel ik in overleg met u een behandelplan op. Wanneer u met dit plan akkoord gaat, vraag ik u het formulier te ondertekenen, waarmee u verklaart dat ik uw gegevens mag bewaren*.

Komt u voor een vervolgafspraak, dan bespreek ik met u hoe het is gegaan na de vorige behandeling en of er nog wijzigingen zijn op persoonlijk gebied of op het gebied van uw gezondheid, waar ik rekening mee moet houden.

Na afloop van elke massage evalueer ik de behandeling met u. U krijgt dan een glas water om het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen.

 

*Onder geen beding of uitsluitend op uw nadrukkelijke schriftelijke verzoek, zal ik uw gegevens delen met derden. Ik verwijs voor informatie hierover naar de privacyverklaring op deze website.